150 nalewek na miodzie
książka
Wydawnictwo Adam Marszałek |
Oprawa miękka |
- Dostępność niedostępny
Opis produktu:
W publikowanych recepturach polecany jest głównie miód wielokwiatowy, który obok akacjowego i lipowego należy do miodów o specyficznym składzie, smaku i zapachu. Miody te nadają nalewkom szczególne walory smakowe i zapachowe, a przede wszystkim jakościowe. Zawarte w tych miodach bioskładniki czynią z nalewek napoje także prozdrowotne. Tak więc wznosząc toast nalewką "na zdrowie", życzymy szczerze, gdyż w trunku oprócz alkoholu znajdują się "wyciągnięte" z owoców, ziół i miodu najcenniejsze dla naszego zdrowia składniki.- Fragment Wstępu
Szczegóły | |
Dział: | Książki |
Wydawnictwo: | Adam Marszałek |
Oprawa: | miękka |
Okładka: | miękka |
Wprowadzono: | 02.03.2017 |