50 dań mięsnych o niskim indeksie glikemicznym
książka
Wydawnictwo Artvitae |
Oprawa miękka |
Opis produktu:
"Drodzy Czytelnicy, to już 25 lat, odkąd Michel Montignac jako pierwszy na świecie odkrył korzystny wpływ niskiego indeksu glikemicznego na odchudzanie. Tę wiedzę ujął w zaleceniach żywieniowych znanych na świecie pod nazwą Metoda MONTIGNAC, która jest nadal nadzwyczaj aktualna i znalazła potwierdzenie w tysiącach publikacji medycznych. Ten sposób odżywiania zalecany jest zarówno przez diabetologów w celu profilaktyki i leczenia cukrzycy oraz kardiologów, także polskich, w zwalczaniu chorób sercowo-naczyniowych." (ze Wstępu)
Szczegóły |
Dział: | Książki |
Wydawnictwo: | Artvitae |
Oprawa: | miękka |
Okładka: | miękka |
Wprowadzono: | 19.11.2012 |