Opis produktu:
Witajcie w świecie serów!Blisko 100 przepisów na sery; 60 przepisów na potrawy z serem i wiele innych serowych smaczków.
Przemiana mleka w ser, to zadanie, o które może pokusić się każdy z nas. Nawet w warunkach domowych możemy, eksperymentując z rodzajami mleka, czasem dojrzewania i temperaturą można osiągnąć zaskakujące rezultaty, które sprawią radość nie tylko nam, ale także naszym najbliższym. A jeśli zabawa nam się spodoba, może być inspiracją do założenia dochodowego zajęcia.
Książka zawiera także wskazówki i receptury wypróbowane przez innych miłośników serów, historyjki o słynnych serowarach oraz rozmaite ciekawostki. Doświadczonym serowarom pomoże wznieść się na wyżyny tej sztuki, a początkującym - jak pewnie stawiać pierwsze kroki.
"W tej książce znajdziecie wszystko, co początkujący serowar powinien wiedzieć, aby już za pierwszym razem stworzyć wyśmienity ser." San Francisco Examiner
Szczegóły | |
Dział: | Książki |
Wydawnictwo: | RM |
Oprawa: | miękka |
Okładka: | miękka |
Wprowadzono: | 08.06.2020 |