Książkowe bestsellery z tych samych kategorii

Domowy wyrób wędlin

Pasztety, szynki

książka

Wydawnictwo Arystoteles
Oprawa miękka
  • Dostępność niedostępny

Opis produktu:

Krótka historia wędliniarstwa w Polsce
Zasady doboru mięsa.
Peklowanie, solenie i przyprawianie mięsa.
Domowe wędzenie wędlin.
Przechowywanie szynek, kiełbas i innych wyrobów.
Przepisy na smaczne, domowe wyroby wędliniarskie.
S
Szczegóły
Dział: Książki
Wydawnictwo: Arystoteles
Oprawa: miękka
Okładka: miękka
Wprowadzono: 17.10.2013

RECENZJE - książki - Domowy wyrób wędlin, Pasztety, szynki

3.8/5 ( 6 ocen )
  • 5
    4
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    1
  • 1
    1