Drób (twarda)
Podstawy gotowania książka
Wydawnictwo Bauer-Weltbild Media |
Oprawa twarda |
Opis produktu:
Pierwsza część doskonałej serii dla kuchennych debiutantów! Niedługo ukażą się książki dotyczące dań mięsnych, ryb, zup i dań jednogarnkowych. Nowi adepci sztuki kulinarnej poznają tajniki dzielenia drobiu na porcje i profesjonalnej obróbki mięsa. Czeka tu na nich także 100 prostych i wykwintnych przepisów na pyszności z kurczaka i indyka. Sprawdź, jak uświetnić karnawałowe przyjęcie przekąskami z drobiu, naucz się podawać okazałą pieczoną kaczkę i przyrządzać przysmak dzieci - nuggetsy z kurczaka.
Szczegóły |
Dział: | Książki |
Wydawnictwo: | Bauer-Weltbild Media |
Oprawa: | twarda |
Okładka: | twarda |
Wprowadzono: | 20.01.2009 |