Od lekarza do kucharza
książka
Wydawnictwo Centrum Alergii Progres |
Oprawa miękka |
- Dostępność niedostępny
Opis produktu:
`Od lekarza do kucharza` jest książką medyczno-kucharską dla alergików, otyłych, reumatyków, sercowców, cukrzyków, chorych z rakiem, dzieci, dorosłych, niemowląt a także zdrowych, którzy nie chcą chorować, chcą żyć długo i w dobrej formie.Książka przemyca wiedzę medyczną o jedzeniu do kuchni. Wyjaśnia zawiłości łączenia składników pokarmowych, przełożenia ich doboru do utrzymania lub utraty zdrowia. Omawia przydatność i zastosowanie każdej grupy pokarmowej włącznie z przepisami. Uczy jak przygotować popularne potrawy bez mąki pszennej, cukru, mleka i innych składników szkodliwych z różnych powodów.
Szczegóły | |
Dział: | Książki |
Wydawnictwo: | Centrum Alergii Progres |
Oprawa: | miękka |
Okładka: | miękka |
Wprowadzono: | 04.12.2014 |