Pasta i basta! 150 przepisów na sosy i makarony prosto z Włoch
książka
Wydawnictwo Jedność |
Oprawa miękka |
- Dostępność niedostępny
Opis produktu:
Szkoła gotowania krok po kroku dla każdego!Jak zrobić klasyczne ravioli? Jaka jest różnica pomiędzy pappardelle a tagliatelle? Jak przygotowuje się pesto genovese?
Dzięki tej książce dla wszystkich, nawet tych najmniej doświadczonych kucharzy, niezwykle łatwe stanie się przyrządzanie w domu apetycznych dań prosto z Włoch. Zapraszamy Was zatem - wyposażonych w fartuszek kuchenny, stolnicę i wałek do ciasta - na lekcję zagniatania, wałkowania, lepienia, doprawiania...
To szczegółowa, kompletna szkoła gotowania, prezentująca i te podstawowe, i bardziej zaawansowane techniki, dzięki której można nauczyć się przygotowywać w domu świeży makaron, w każdej formie i w wielu... kolorach.
Szczegóły | |
Dział: | Książki |
Wydawnictwo: | Jedność |
Oprawa: | miękka |
Okładka: | miękka |
Wprowadzono: | 07.03.2015 |