Książkowe bestsellery z tych samych kategorii

Przetwory domowe z warzyw

Kiszenie, suszenie, wekowanie

książka

Wydawnictwo Rea
Oprawa miękka
  • Dostępność niedostępny

Opis produktu:

Na pewno wiecie, co to są (a może już sami próbowaliście przyrządzić) solone ogórki z czosnkiem, kiszona kapusta czy kompot z rabarbaru.
W książce znajdziecie tradycyjne, sprawdzone przez wiele pokoleń gospodyń oraz nowe, oryginalne sposoby na przygotowanie smakowitych przetworów.
Marynowany kalafior, ocet estragonowy czy chrzanowy, sałatka z kabaczków, przekąska z dyni, sok z buraków, ostry sos po gruzińsku... to tylko niektóre z przepisów, które na pewno Was zainteresują i uzupełnią Waszą wiedzę o domowych sposobach przetwarzania i konserwowania warzyw.
Książka dostarcza również mnóstwo wyczerpujących informacji o przechowywaniu warzyw zarówno w postaci świeżej jak i przetworzonej oraz o ich właściwościach leczniczych i spożywczych. Jednym słowem: przetwory domowe bez tajemnic!
Przeczytaj, wypróbuj przepisy, poczęstuj i zaskocz znajomych nowymi pomysłami!
S
Szczegóły
Dział: Książki
Wydawnictwo: Rea
Oprawa: miękka
Okładka: miękka
Wprowadzono: 20.08.2010

RECENZJE - książki - Przetwory domowe z warzyw, Kiszenie, suszenie, wekowanie

4.6/5 ( 5 ocen )
  • 5
    4
  • 4
    0
  • 3
    1
  • 2
    0
  • 1
    0