Szkoła pieczenia (twarda)
książka
Wydawnictwo Weltbild |
Oprawa twarda |
Opis produktu:
Czy można upiec sernik lepszy od sernika mamy? Albo ciasto orzechowe smaczniejsze od orzechowca babci? Jak zaskoczyć i mamę, i babcię doskonałą, soczystą tartą jabłkową własnego wypieku? Szkoła pieczenia jest dla wszystkich, którzy od początku przygody z pieczeniem chcą robić to dobrze. W podręczniku Dr. Oetkera obok klasycznego jabłecznika, babki piaskowej i placka drożdżowego są też przepisy na pikantne śniadaniowe muffinki, precelki i bułeczki - z kminkiem, pomidorami i mozzarellą, nadzieniem twarogowym... Każdy z 80 przepisów został wielokrotnie sprawdzony w kuchni Dr. Oetkera. Kolorowe zdjęcia (jest ich ponad 400) będą pomocą dla początkujących oraz inspiracją dla zaawansowanych.
Szczegóły |
Dział: | Książki |
Wydawnictwo: | Weltbild |
Oprawa: | twarda |
Okładka: | twarda |
Wprowadzono: | 27.05.2011 |