Książkowe bestsellery z tych samych kategorii

W kuchni. Ryby i owoce morza

książka

Wydawnictwo Olesiejuk
Oprawa miękka
  • Dostępność niedostępny

Opis produktu:

Porady dotyczące potraw z ryb i owoców morza: makarony, risotta, zupy, ryby smażone, grillowane... Sukces kulinarny zapewniony! Seria książek kulinarnych "W kuchni" to imponujący zbiór ponad 20 tytułów. Każdy tomik to 64 strony z przepisami i zdjęciami potraw. Kolejne książki stanowią rodzaj monografii i podają przepisy z najbardziej popularnych kuchni regionalnych, jak kuchnia włoska, indyjska czy meksykańska oraz przepisy wykorzystujące określony rodzaj produktów, jak jajka, wołowina, drób, ryby itp. W serii są również tytuły pogrupowane według rodzajów potraw, a więc na dania z piekarnika, ciasta domowe lub potrawy jednogarnkowe. Słowem - wszyscy poszukujący ciekawych, nietuzinkowych ale prostych przepisów będą usatysfakcjonowani.
S
Szczegóły
Dział: Książki
Wydawnictwo: Olesiejuk
Oprawa: miękka
Okładka: miękka
Wprowadzono: 14.06.2012

RECENZJE - książki - W kuchni. Ryby i owoce morza

4.4/5 ( 7 ocen )
  • 5
    3
  • 4
    4
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0